Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 Voordelen van alkalisch water

 

  • Alkalisch water (katholyt pH 8-12) is water, dat bij blootstelling aan het lichaam gunstige veranderingen veroorzaakt: versnelling van metabole processen in levende weefsels, genezing van wonden, verbetering van de gezondheid, het verminderen van de gevoeligheid voor negatieve factoren, dat betekent o.a verbetering van de algehele gezondheidstoestand. Alkalisch water heeft een belangrijke invloed op de prestaties en de vasculaire tonus van de arteriele systeem. Als een elektronen donor, is het een van de meest krachtigste antioxidanten, dit is vergelijkbaar met de werking van essentiele vitaminen, antioxidanten als E, C, P, PP. Alkalisch water is een protector voor radioactive straling, het is een krachtige stimulans voor biologische processen, het heeft een sterke eigenschap als oplosmiddel, heeft een slijm verwijderend effect, stimuleert de regeneratie van weefsels, normaliseert metabole processen voor de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop in weefsels. Bij inname van alkalisch water wordt de celregeneratie gestimuleerd, het bevordert de synthese van DNA. Dit water herstelt de functie van het immuunsysteem; versterkt de gif afbrekende werking van het lever, zoals verschillende allergische reacties van het lichaam, eczeem en alcohol vergiftiging. Het stabiliseert de absorptie vermogen van het celmembraan en daardoor wordt het energiepotentiaal van cellen vergroot.
  • Alkalisch water is een drager van nuttige geactiveerde moleculen en micro-elementen, die veel energie bevatten. Het water geneest verschillende wonden in een snel tempo, stimuleert de stofwisseling, verhoogt de bloeddruk bij hypotonie en verbetert de spijsvertering. Alkalisch water regenereert het slijmvlies van de dikke darm met een volledig herstel van de darmfunctie, geneutraliseert geoxideerd producten, dat wil zeggen; het herstel van de zieke cellen. Als een protector voor radioactive straling is alkalisch water effectief voor het behandelen van stralingsziekten. Het verbetert de stofwisseling van het lichaam, stimuleert de afbraak van gifstoffen, met inbegrip van radionucliden.
Als stimulator van het immuunsysteem, wordt de weerstand van het lichaam tegen de schadelijke effecten van alfa-, beta-en andere stralingen verhoogd. Alkalisch water vermindert de gevoeligheid voor verkoudheid; Griep, Angina, Amandel- ontsteking en Sinusitis. Door alkalisch water wordt het transport van zuurstof en elektronen naar de cellen toe gestimuleerd waardoor de redox en metabole processen in de cellen vergroot wordt. Alkalisch water verhoogt activiteit van bloedcellen, het centrale zenuwstelsel (CZS) en dwarsgestreepte spieren. Daarom, krijgt men een goed humeur, een golf van kracht, energie, soepel gangwerk, stemming, verhoging van efficientie en seksuele potentie. Door de hoge regeneratieve vermogen wordt het herstel van de integriteit van de weefsels van alle organen (lever, nieren, hart, spieren en klieren) verhoogd. Alkalisch water is effectief bij chronische ziekten van deze organen en geeft goede resultaten bij chronische tonsillitis, bronchitis, hepatitis, gastritis, nefritis, prostatitis, vaginitis, bronchiale astma etc.

  • Acide water (anolyt pH 5-2)
Dit acide water heeft een antiseptische, anti-allergische, uitdrogende, anti-ontstekings, anti-parasiteerde en jeuk verminderde eigenschappen. Toepassing van acide water reguleert en stabiliseert de ontlasting functie (voor ziekten van het spijsverteringskanaal) zonder significante impact op de regeneratieve processen in het slijmvlies van de dikke darm en de synthese van antilichamen. Bij inname wordt de bloeddruk bij hypertensieve patienten verlaagd, wordt de stofwisseling vertraagd en de pijn in de gewrichten vermindert. Het heeft een desinfecterende werking bij alle oppervlakten; op kleding, bacterien in alle soorten wonden (ook etterende) en griepen (zoals buikgriep, diaree en voedselvergiftiging). Acide water heeft invloed op het autonome zenuwstelsel, stimuleert de lymfo hemodynamiek, het verwijderen van stagnatie en alkaliniteit van het bloed, verbetert de afbraak van schadelijke metabolische producten van cellen van de nieren, darmen, longen, huid, vermindert de zwelling van weefsels en corrigeert de elektromagnetische homeostase. Acide water in de vorm van een klysma of vaginale spoelingen draagt bij tot vermindering van de dode gebieden van de slijmvliezen, fecale lost stenen, het doden van pathogene flora, vermindert ontstekingen. Door invloed op het parasympathische systeem, verbetert de microcirculatie, herstelt de functie van talg-, zweet-, speeksel-, traan- en endocriene- klieren en het maagdarmkanaal. Met zijn anti-ontstekende, bacteriedodende, anthelminthische werken herstelt het pH van opgeving. Acide water helpt bij het oplossen van stenen in de galblaas, galwegen, lever-, nier-, prostaat en pancreas, is effectief voor brandwonden en etterende wonden als een antisepticum. Bij allergische rhinitis, astma, allergische dermatitis werkt het als een antiallergen. Deze verbazende biologische eigenschappen van acide water wordt verklaard door de verzadiging van de positieve lading - positronen. Dit stelt ons in staat om actief invloed uit te oefenen op de informatieve energie-overdracht in ons biologisch systeem en het uitvoeren van de correctie van elektromagnetische homeostase (stabiliteit) van
het menselijk lichaam.
 
 

Alex Boroday, Regeneratie systeem

V.F.Grebennikowa, docent biochemie